Handelaren

Als handelaar bent u bij de Groenhoeve aan het juist adres. De Groenhoeve is gespecialiseerd in het kweken, aanbieden en leveren van visueel aantrekkelijke planten. Voor u als handelaar zijn met name onze eigen kwekerijproducten de moeite waard.

ALS HANDELAAR EENVOUDIG PLANTEN BESTELLEN?

Handelaren kunnen bij de Groenhoeve terecht voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment tegen scherpe prijzen. Wij willen u als handelaar werk uit handen nemen daarom staan wij voor service en flexibiliteit. In het seizoen leveren wij onze eigen kwekerijproducten iedere dinsdag en donderdag GRATIS af in regio Zundert, Boskoop, Haaren en Opheusden aan collega handelaren.

BESTELMOGELIJKHEDEN VOOR HANDELAREN.

Als handelaar kunt u visueel aantrekkelijke planten en bomen 24/7 uitzoeken in onze webshop. Via onze wekelijkse aanbiedingenlijst houden wij u op de hoogte van onze actuele voorraad. U kunt uw bestellingen of aanvragen uiteraard ook per e-mail, WhatsApp of per telefoon doorgeven.

BESTELSCHEMA VOOR HANDELAREN.

Maandag voor 14.00 uur besteld, is dinsdag in Regio Zundert, Boskoop, Haaren en Opheusden GRATIS geleverd. Woensdag voor 14.00 besteld,  is donderdag in Regio Zundert, Boskoop, Haaren en Opheusden GRATIS geleverd.

Uw voordelen op een rij:

  • Scherpe prijzen
  • Gemakkelijk online bestellen
  • Verkoop gaat bij ons per stuk
  • Indien gewenst zijn onze planten zijn voorzien van een foto etiket.
  • Actuele weekaanbiedingen.
  • In het seizoen iedere dinsdag en donderdag GRATIS geleverd in regio Zundert, Boskoop, Haaren en Opheusden.