Transport

Met 5 transporteenheden zetten wij ons dag en nacht in om onze klanten te bedienen. Ons transportbedrijf staat voor flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijkheid.

EIGEN VERVOER

Het grootste deel van onze transport bewegingen bestaat uit het ophalen en leveren van onze eigen bestellingen. In het seizoen leveren wij onze eigen kwekerij producten iedere dinsdag en donderdag GRATIS af in regio Zundert, Boskoop, Haaren en Opheusden aan collega handelaren.

OPHALEN

De dinsdagen en donderdag en zijn onze vaste ophaaldagen. Deze dagen rijden we een route in regio Zundert, Boskoop, Haaren en Opheusden. De inkomende handel wordt ’s avonds in de verdeelhal gelost en verdeeld, de gereed gemelde orders kunnen dan vanaf de woensdagen 7.00 uur of vrijdagen vanaf 7.00 uur afgehaald of bezorgd worden.

BEZORGING

Wij streven ernaar hoveniers bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen. Wij leveren al onze bestellingen na gereed melden binnen 1 tot 5 werkdagen bij u op locatie of een door u gekozen afleveradres. De bezorg dag is afhankelijk van onze wekelijkse route. Per e-mail houden wij u op de hoogte over de bezorg dag en het tijdblok waarin u uw bestelling kunt verachten. De Groenhoeve bezorgd ook op zaterdag!

BEROEPSGOEDEREN VERVOER

Naast eigenvervoer transporteren wij ook goederen voor 3e . Doordat wij voor onze eigen handel iedere dinsdag en donderdag in regio Zundert, Boskoop, Haaren en Opheusden rijden nemen wij ook geregeld handel mee voor collega handelaren uit onze regio. Naast beroepsgoederen vervoer in de groensector zijn wij een betrouwbare partner in geconditioneerd goederentransport in de diepvriesgroenten sector.