Over ons

DE GROENHOEVE tuinplanten

De Groenhoeve tuinplanten is een plantencentrum die zich specialiseert in het kweken, aanbieden en leveren van het complete assortiment aan tuinplanten en boomkwekerijgewassen.

Bij alle bedrijfsactiviteiten staan de relaties met de klanten en de kwaliteit van al de producten centraal. De Groenhoeve levert zijn producten door geheel Nederland en België af door middel van eigenvervoer of door professionele transportbedrijven.

Ons motto: Vers van het land, geleverd bij de klant!

De bomen en planten van eigen kwekerij zijn herkenbaar aan ons logo links onder in het foto etiket. Ruim 50% van de door ons aangeboden bomen en planten zijn afkomstig van eigen kwekerij of Cash & Carry. De overige 50% wordt door ons zorgvuldig geselecteerd bij ruim 100 gespecialiseerde kwekerijen. Hierdoor staan wij gerant voor top kwaliteit.

ONS TEAM

Het Groenhoeve-teambestaat uit jonge enthousiaste mensen. Graag stellen wij ons even voor!

Toine van Herwijnen is de eigenaar van de Groenhoeve. Hij houdt zich bezig met de inkoop en verkoop van de bomen en planten. Ook is hij verantwoordelijk voor de logistiek en het onderhoud van de webshop. Na zijn agrarische opleiding is Toine in 2001 is gestart met zijn onderneming.

Niels verzamelt alle orders op de kwekerij en zet deze klaar voor verzending. Hij stuurt andere medewerkers aan en is mede verantwoordelijk voor de planning en logistiek. Daarnaast is hij vaak onderweg om uw bestelling te bezorgen.

Kevin zorgt voor het inpakken van pakketten en verzorgd alle werkzaamheden rondom het bedrijf. Daarnaast is hij vaak onderweg om uw bestelling te bezorgen.

Henrik is chauffeur en verzameld de bestelde bomen en planten bij diverse kwekers.

Sjaak is verantwoordelijk voor de kwekerij en onderhoud van ons plantcentrum. Daarnaast staat Sjaak u graag te woord als u wat advies nodig heeft bij het uitzoeken van uw planten.

Angelie houdt zich bezig met de online marketing en communicatie. Daarnaast is zij druk bezig met het up-to-date houden van de fictieve voorraad.

Maaike regelt de financiële administratie.

ONS MOTTO: Vers van het land, geleverd bij de klant.

De bomen en planten van eigen kwekerij zijn herkenbaar aan ons logo links onder in het foto etiket. Ruim 70% van de door ons aangeboden bomen en planten zijn afkomstig van eigen kwekerij of Cash & Carry. De overige 30% wordt door ons zorgvuldig geselecteerd bij gespecialiseerde kwekerijen. Hierdoor staan wij gerant voor top kwaliteit, daarom geven we dan ook op alle door de Groenhoeve geleverde bomen en planten groeigarantie.

Onze historie
2022

Hoera, we zijn verhuisd naar Waardhuizen. Na jaren van voorbereiding is het moment dan eindelijk daar we zijn verhuisd van Uitwijk naar Waardhuizen. Ons plantencentrum op een prachtige zichtlocatie langs de N322. Hier hebben we ruim 4ha aan tuinplanten voor u op voorraad.

2016

De Groenhoeve (kwekerij, groothandel en Cash & Carry) is uitgegroeid tot een vertrouwd aders voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Daarom presenteren wij u ons nieuwe logo.

2011

 

Doordat de vraag naar bomen en planten direct uit voorraad leverbaar steeds groter en belangrijker werd is de Cash & Carry opgericht. Naast het compleet maken van beplantingslijsten kunnen onze klanten hier nu ook terecht voor het uitzoeken van hun kwaliteits producten. In deze periode zijn wij ook gestart met het online verkopen van bomen en planten zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren.

2008

Door het veranderen van de markt werd het routeverkopen vervangen door leveren op bestelling. Tuincentra krijgen van de Groenhoeve iedere week een aanbiedingenlijst van actuele planten van eigen kwekerij en visueel aantrekkelijke bomen en planten van gespecialiseerde kwekerijen. Hoveniersbedrijven sturen hun beplantingslijst naar ons, wij maken die compleet en bezorgen deze netjes op de gewenste locatie. Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds de hoofdactiviteit van de Groenhoeve.

2001

In dat jaar is de Groenhoeve opgericht door Toine van Herwijnen. Toine komt uit een handels familie. De Groenhoeve is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby “het kweken van tuinplanten”. Gedreven door zijn handelsgeest trok hij heel Nederland en een klein gedeelte van België en Duitsland door met zijn verkoopvrachtauto om zijn gekweekte planten te verkopen aan tuincentra en hoveniersbedrijven.

WHY CHOOSE US

Free Shipping

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

100% money back guarantee.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Online Support 24/7

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

HAPPY CLIENTS

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Smith
SMARTWAVE CEO
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Bob Smith
SMARTWAVE CTO
0
+
MILLION CUSTOMERS
0
+
TEAM MEMBERS
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE
0
%
POSITIVE REVIEWS